Gemeni, acum este momentul să faceţi schimbările pe care le-aţi planificat

BERBEC: Aveţi şanse să schimbaţi ceva în relaţiile sentimentale. După-amiază vă simţiţi în largul dumneavoastră la o întâlnire cu prietenii. Vă sfatuim să nu monopolizaţi discuţiile. Evitaţi discutiile în contradictoriu cu o femeie!

TAUR: Sunteţi hotărât să rezolvaţi mai multe probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă vă acceptă iniţiativele. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente. Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente. Vă sfătuim să fiţi prudent.

GEMENI: Acum este momentul să faceţi schimbările plănuite în casă. Este o zi bună pentru mutat mobila, zugrăvit, reamenajări etc. Nu ezitaţi să cereţi o mână de ajutor prietenilor şi rudelor! S-ar putea că partenerul de viaţă să nu accepte ideile unei persoane mai în vârstă din familie şi să se ajungă la discuţii. Vă sfătuim să nu lăsaţi atmosfera să se deterioreze.

RAC: Aveţi succes în afaceri şi în activităţile casnice. Vă sfătuim să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu duceţi nici una până la capăt. Cei din jur vă apreciază pentru schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi. Ascultaţi, totuşi, şi părerile altora! După-amiază, vă face plăcere să reîntâlniţi o veche cunoştinţă.

LEU: Este o zi tocmai bună pentru a îmbunătăţi relaţiile sentimentale şi pentru planuri referitoare la cămin. Nu este recomandabil să semnaţi astăzi documente oficiale. Evitaţi să vă ocupaţi de afaceri!

FECIOARA: Dimineaţa vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă care vă invită la o petrecere. Vă recomandăm să vă ocupaţi de problemele sentimentale pe care le-aţi tot amânat. Fiţi obiectiv şi recunoaşteţi-vă greşelile!

BALANŢA: Astăzi vă sfătuim să evitaţi activităţile importante. Dacă aveţi ocazia să plecaţi într-o excursie cu partenerul de viaţă, nu ezitaţi! O ieşire în mijlocul naturii vă poate apropia mai mult. Prietenii vă apreciază, dar vă sfătuim să vă păstraţi modestia.

SCORPION: Puteţi avea succes în relaţiile sentimentale şi în afaceri. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune. Împreună, puteţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Vă sfătuim să vă păstraţi realismul şi să evitaţi speculaţiile.

SĂGETĂTOR: Aveţi foarte multe probleme, dar aveţi destulă energie pentru a le rezolva pe toate. Singurele dificultăţi de care vă puteţi lovi sunt de natură financiară. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

CAPRICORN: Se pare că nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza evenimentelor neprevăzute. Dimineaţa aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă şi pentru partenerul de viaţă. Este o zi bună pentru a rezolva o parte din problemele financiare ale familiei. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia.

VĂRSĂTOR: Aveţi multe idei, pe care ţineţi neapărat să le împărtăşiţi prietenilor apropiaţi. Vă puteţi îndeplini o dorinţă mai veche, cu ajutorul financiar şi moral al unei rude mai în vârstă. Planurile de investiţii sunt favorizate astăzi. Vă sfătuim să nu vă petreceţi tot timpul liber cu prietenii. Ocupaţi-vă şi de partenerul de viaţă!

PEŞTI: Aveţi tendinţa să vă dedicaţi exclusiv activităţii profesionale. Încercaţi să nu neglijaţi problemele sentimentale! Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Riscaţi să pierdeţi o sumă importantă. Ocupaţi-vă şi de problemele casei!

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu