GELOZIA l-a orbit! DECLARAŢIILE RĂPITORILOR tinerei din raionul Ialoveni

Gelozia l-a făcut să lovească şi să-şi răpească fosta iubită. Acestea sunt declaraţiile date de tânărul care acum câteva zile a răpit o tânără de 19 ani din satul Ţipala, raionul Ialoveni.

Fata a fost găsită în această dimineaţă de către poliţie în raionul Basarabeasca în casa unui necunoscut. Fostul iubit al fetei în vârstă de 22 de ani, dar şi pe trei complici ai acestuia în vârstă de 20 şi 23 de ani au fost reţinuţi.

În timpul audierilor, fostul prieten al victimei a recunoscut că a lovit fata de câteva ori din cauza geloziei, atunci când a văzut-o în compania altor tineri. Victima şi răpitorul au fost într-o relaţie amoroasă timp de patru ani, iar acum o lună şi jumătate s-au despărţit.

Răpirea a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în faţa unui centru comercial din centrul Capitalei. Vasile, fostul iubit al fetei, a fost ajutat de trei prieteni care au povestit cu lux de amănunte cele întâmplate.

"A văzut-o în altă maşină, s-a apropiat, a scos-o. S-au întins, s-au certat", a spus unul dintre răpitori.

"Când am ajuns acolo, deja Vasea s-a întâlnit cu prietena lui. Şi deja s-a început bătaia acolo, au început să se certe. Eu m-am întors înapoi, m-am urcat în maşină, am parcat maşina ca să îi iau pe ei", a relatat alt tânăr.

"Eu m-am apropiat şi am ridicat-o, ea nu era în apele ei. Pe urmă ne-am dus într-o ogradă şi noi i-am lăsat pe ei. El e îndrăgostit, nu ştiu, ei s-au întâlnit mulţi ani", a adăugat unul dintre răpitori.

Potrivit poliţiei, indivizii au ţinut fata închisă timp de două zile într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei, după care au dus-o şi închis-o într-o casă din raionul Basarabeasca. Pe numele celor patru a fost deschis un dosar penal pentru răpire şi riscă până la 10 ani de închisoare. Doi tineri dintre infractori au fost judecaţi anterior pentru jaf şi huliganism, iar unul se afla în căutare pentru escrocherii.

Citeşte şi: Cazul tinerei din raionul Ialoveni, RĂPITĂ de iubitul ei. DECLARAŢIILE suspecţilor reţinuţi (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu