GELOZIA l-a băgat în mormânt! S-a certat cu amicul care i-a făcut avansuri concubinei sale (VIDEO)

Tragedie provocată de gelozie. Un bărbat din satul Brânzenii Noi, raionul Telenești s-a luat la ceartă cu amicul său de pahar din cauza că acesta i-ar fi făcut avansuri concubinei lui. Cearta s-a transformat într-o bătaie crâncenă care i-a luat viața. A fost găsit fără suflare în scara blocului în care locuia.

Cei doi concubini, în seara dinaintea nenorocirii, l-au avut ca musafir pe un amic de-al lor. După ce au băut împreună mai multe pahare, gazda petrecerii şi-a acuzat oaspetele de comportament nerespectuos. L-a deranjat că acesta i-ar fi făcut curte partenerei lui. S-au certat la cuțite, iar mai apoi s-au luat și la pumni.

Oaspetele înfuriat, aflat într-o formă fizică mai bună, l-a snopit în bătăi pe gelos, după care l-a scos afară pe ușă şi a plecat, lăsându-l să zacă într-o baltă de sânge. În dimineața următoare, o vecină a dat peste trupul desfigurat al bărbatului. Îngrozită a anunțat oamenii legii. Ofițerii de poliție au cercetat locul crimei şi au colectat informaţii despre cel care a săvârşit-o.

Află continuarea pe UNITATEADE GARDĂ de pe Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu