Gelos peste măsură, un moldovean i-a furat actul de identitate iubitei. Ce i s-a întâmplat la frontieră

Un moldovean a vrut să se asigure că iubita nu va părăsi Moldova şi i-a furat actul de identitate. La frontieră - surpriză, documentul de călătorie este fals. S-a întâmplat la vama Leuşeni, iar acum bărbatul este cercetat pentru deţinerea actelor oficiale false. 

Bărbatul se afla într-un vehicul de pe cursa Moldova - Germania. Acesta s-a legitimat cu pașaportul biometric valabil. La solicitarea inspectorului, bărbatul în vârstă de 39 de ani a prezentat toate actele pe care le avea în posesie, printre care și o carte de identitate, care ar fi eliberată de autoritățile române pe numele unei locuitoare a orașului Criuleni.

După o examinare s-a constatat că actul era fals.

Audiat, moldoveanul a spus că cartea de identitate aparţine concubinei sale şi i l-a furat pentru ca aceasta să nu plece din ţară.

Mai mult decât atât, bărbatul a menționat că nu cunoaște nimic despre fals întrucât femeia în vârstă de 35 ani își avea actul perfectat înainte ca ei să se cunoască.

Ca urmare, documentul a fost trimis spre expertiză, iar polițiștii de frontieră efetuează cercetări pe marginea acestui caz pentru a elucida toate circumstanțele și de a identifica persoanele implicate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu