Gedson Fernandes, la Tottenham Hotspur. Fotbalistul portughez a fost împrumutat pe 18 luni

Embed:

Tottenham Hotspur, finalista ultimei ediţii a Ligii Campionilor, a realizat prima sa mutare din anul 2020 pe piața transferurilor. Mijlocaşul portughez Gedson Fernandes a fost luat împrumut pe un an şi jumătate de la campioana Portugaliei, Benfica Lisabona.

Până în luna iunie a anului 2021 clubul londonez are opțiune de cumpărare definitivă a jucătorului contra sumei de 43 de milioane de lire sterline, adică echivalentul a 50 de milioane de euro.

Fotbalistul de 21 de ani a făcut primele declaraţii după venirea sa la Tottenham Hotspur.

"Pentru mine asta este o provocare fantastică, pe care o accept cu plăcere. Vreau să obţin multe victorii şi să fac mare performanţă. Vom vedea pe parcurs ce și cum va fi",  a spus mijlocaşul Tottenham Hotspur, Gedson Fernandes.

Gedson Fernandes a fost unul dintre cei mai doriți jucători în această perioadă de transferuri. Nu mai puțin de 3 formații - Tottenham Hotspur, Chelsea și West Ham United - au trimis oferte pentru mijlocașul Benficăi Lisabona.

Cotat la 15 milioane de euro, jucătorul are o poveste interesantă. Când avea 10 ani, puștiul-minune lua mingea de la portar, dribla tot ce întâlnea în cale și marca gol. Antrenorul său îi sugera să stea pe bancă, ca alţii să aibă posibilitate să joace.

Benfica l-a remarcat și s-a luptat pentru semnătura sa cu rivala dîn capitala Portugaliei, Sporting. Până la urmă, câștig de cauză a avut actuala campioană a Portugaliei.

În schimbul mijlocaşului, pe atunci în vârstă de 10 ani, "vulturii" au plătit către Sport Club Frielas 250 de euro și 25 de mingi!

loading...

Lasă un comentariu