Geacă intelingentă cu touchpad și swipe creată de Google şi Levi's. Când va fi lansată

Google a anunțat că va lansa în toamnă o geacă inteligentă a cărei construcție permite interacționarea cu anumite tipuri de gadgeturi.

Levi's Commuter Trucker, cum se numeşte geaca inteligentă rezultată din colaborarea celor de la Levi’s cu Google, are la bază o ţesătură care conduce impulsurile electromagnetice şi permite, astfel, ca anumite funcţii ale gadgeturilor să fie apelate prin intermediul gecii.

În acest sens, manşetele gecii sunt dotate cu o serie de butoane discrete care permit, în această primă versiune a produsului, apelarea unor funcţii limitate precum primirea sau respingerea apelurilor, ori gestionarea listei de redare a melodiilor.

Butoanele funcționează într-un mod similar touchpad-ului de la laptopuri, pe lângă funcțiile de apărare, acesta recunoscând și swipe-uri. Aceste butoane funcționează pe baza unei surse de energie care, conform producătorului, va trebui reîncărcată la aproximativ două zile.

Ţesătura care face posibil acest produs se distinge cu greutate de materialul obişnuit, putând fi implementată cu uşurinţă în orice material. Datorită acestui fapt, cele două companii pot şi doresc să creeze un adevărat ecosistem de confecţii care să integreze această tehnologie.

Geaca Levi's Commuter Trucker va fi disponibilă din toamnă, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, și va costa 350 de dolari.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu