Gaz Metan - Dinamo, scor 2:1

Embed:

Gaz Metan Mediaş a învins cu 2-1 Dinamo Bucureşti în urma unui meci cu final de infarct! Thaer Fayed Bawab a deschis scorul, câinii-roşii au egalat în al doilea minut de prelungiri, iar în minutul 94, Paul Pârvulescu a înscris dramatic golul victoriei pentru gazde. Într-o altă partidă Oţelul a învins campioana CFR Cluj cu 1-0.

Gaz Metan Mediaş speră la o calificare în extremis în Cupele Europene, după ce s-a impus, cu 2-1, în meciul cu Dinamo Bucureşti din etapa a 30-a a Ligii I la fotbal.

Medieşenii au început mai bine partida şi iordanianul Thaer Bawab a deschis scorul în minutul 34 cu o superbă lovitură cu capul. Finalul de meci a fost dramatic. Presiunea dinamoviştilor a dat roade în minutul 92. Akaki a şters balonul cu capul şi mingea a sărit la Alexe, care a punctat din vole.

Grăbiţi să întoarcă rezultatul, oaspeţii au neglijat apărarea şi Pârvulescu a dat lovitura pentru Gaz Metan în minutul 94. Acesta a trecut din nou fără probleme de Dragoş Grigore şi l-a învins pe Cristian Bălgrădean cu un şut pe jos.

Oţelul Galaţi a revenit pe locul al doilea în clasament, după ce a încheiat cu o victorie, 1-0 pe terenul lui CFR Cluj, etapa a 30-a. După un meci destul de slab, fără mari ocazii la ambele porţi
Oţelul a dat lovitura în minutul 82. Liviu Antal, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a punctat din apropierea porţii şi a adus victoria echipei lui Dorinel Munteanu.

Timişoara este lider cu 59 de puncte, Oţelul are cu unul mai puţin şi este pe doi. Vaslui este pe trei cu 57. Iar poziţiile patru şi cinci sunt împărţite de către Dinamo şi Steaua, ambele cu câte 50 de puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu