Gata cu temperaturile negative în Moldova! Câte grade vor indica termometrele

De mâine scăpăm de temperaturile negative. Marţi, în toată țara, cerul va fi variabil. Noaptea, izolat va ploua slab, iar dimineața va fi ceață. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat.

La Briceni și Soroca vor fi cinci grade Celsius, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Leova se așteaptă șapte grade, iar la Tiraspol va fi mai cald cu un grad. La Comrat maxima va fi de nouă grade, în timp ce la Cahul vor fi zece.

Mâine, în Capitală vor fi opt grade Celsius și va ploua slab. În următoarele zile, vremea continuă să se încălzească. Joi, maxima va fi de 15 grade Celsius, iar în weekend va fi cald până la 21 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei va ploua. La Madrid sunt prognozate 21 de grade Celsius, iar la Roma 16. La Londra vor fi 14 grade, iar la Paris 13. În Capitala Germaniei termometrele vor urca până la șapte grade.

La Budapesta maxima va fi de 11 grade, iar la Belgrad va fi cu un grad mai puțin. La Viena se așteaptă nouă grade, iar la Praga va ploua și vor fi opt grade. La Varșovia va fi ceva mai frig și vor fi cinci grade. La Atena cerul va fi senin și va fi cald până la 19 grade. La Ankara maxima va fi de 18 grade, iar la București sunt prognozate 9 grade. La Kiev mercurul din termometre va urca până la opt grade, iar la Moscova va ninge și vor fi zero grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu