Gata cu puricii și ţânţari! Lucrările de dezinsecție în blocurile locative din Capitală au fost reluate

Primăria municipiului Chişinău informează despre reluarea lucrărilor de dezinsecție în subsolurile blocurilor de locuințe din Capitală. 

Timp de o lună, lucrările date nu s-au executat, din cauza procesului de reorganizare a Centrului de sănătate publică din Chişinău, operatorul care obţinuse iniţial contractul de prestare a serviciilor de dezinsecţie. Între timp, municipalitatea a organizat un concurs repetat și a încheiat contract cu un alt operator economic care va presta serviciile respective până la sfârşitul anului. Valoarea contractului este de peste un milion de lei.

În continuare, activităţi de dezinsecţie se vor desfăşura în toate blocurile de locuinţă din Chişinău, inclusiv în cele administrate de gestionarii privaţi. După finalizarea lucrărilor planificate, se va interveni suplimentar în blocurile de locuinţă conform solicitărilor locuitorilor municipiului Chişinău. 

Prima etapă a lucrărilor de deratizare și dezinsecție în subsolurile blocurilor de locuințe din oraș, precum și în zonele de odihnă şi parcurile din oraş a demarat la începutul lunii mai.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu