GATA CU PLOILE? Cum va fi vremea de Florii şi câte grade ne promit meteorologii

Embed:

Astăzi, cerul va fi variabil, iar în unele raioane din nord vor cădea ploi de scurtă durată. La Briceni termometrele vor indica până la 11 grade Celsius, iar la Soroca cu un grad mai mult. La Bălți se vor înregistra 14 grade Celsius. La Orhei şi Tiraspol se aşteaptă 15 grade, iar la Leova, Comrat şi Cahul se vor înregistra până la 16 grade Celsius.

În Capitală, astăzi se vor înregistra până la 15 grade Celsius. În următoarele zile cerul va fi variabil. Ziua maximele vor ajunge până la 22 grade, iar pe timp de noapte temperaturile vor varia între trei şi opt grade Celsius.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid se vor înregistra 16 grade Celsius, iar la Paris vor fi 25. La Londra temperaturile vor ajunge la 22 grade, la Berlin va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei vor fi 24 de grade Celsius.

La Viena şi Budapesta cerul va fi senin, iar termometrele vor indica 22 de grade. La Praga cerul va fi variabil şi se aşteaptă 20, cu un grad mai mult va fi la Belgrad. La Varşovia sunt posibile ploi şi 19 grade Celsius.

În capitala României şi în cea a Greciei vor fi 17 grade Celsius. La Ankara va ploua slab, iar temperaturile nu vor fi mai mari de 10 grade Celsius. La Kiev se aşteaptă 15 grade, iar în capitala Rusiei cu un grad mai mult.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu