Gareth Bale a ajuns în Moldova: "Ştim că moldovenii ne pot crea probleme"

Embed:

Unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lume, Gareth Bale a ajuns în Republica Moldova. Starul reprezentativei Țării Galilor, achiziţionat de Real Madrid în 2013 cu 100 de milioane de euro de la Tottenham Hotspur, a ajuns aseară în Chișinău.

La scurt timp după ce delegația galeză a aterizat pe Aeroportul Internațional din capitală, Bale şi-a făcut apariţia la conferinţa de presă însoţit de un bodyguard.

Galezul a menţionat că meciul cu "tricolorii" este ca o finală pentru echipa sa.

"O partidă foarte importantă. Spuneam anterior că avem 4 finale de jucat şi dacă le câştigăm avem şanse să ne calificăm la Mondial. După victoria cu Austria, ne-au mai rămas trei finale. Suntem pregătiţi şi încrezuţi în forţele proprii înaintea meciului cu echipa moldavă. Ştim că adversarul poate să ne creeze probleme, dar noi ne-am mobilizat doar pentru victorie", a spus atacantul Ţării Galilor, Gareth Bale.  

Bale nu este singura vedetă din lotul galezilor care a venit la Chișinău. Aaron Ramsey de la Arsenal Londra şi Joe Allen de la Stoke City sunt alţi doi fotbalişti care în ultima perioadă au făcut furori în Premier League.

În total, lotul Țării Galilor este cotat de site-urile de specialitate la aproape 200 milioane de euro, de 15 ori mai mult decât al nostru.

Doar Gareth Bale este de 6 ori mai scump decât întreg lotul selcționat de Igor Dobrovolschi.

Bale şi compania nu au testat gazonul de pe stadionul Zimbru. Asta pentru că galezii nu au efectuat antrenamentul oficial în ajunul partidei cu "tricolorii".

"Ne aşteaptă un meci dificil, însă noi am venit aici să câştigăm. Lupta pentru calificare e în toi. Mai avem trei meciuri şi suntem agitaţi. Luptăm pentru calificare şi ne bucurăm că mai avem şanse să ajungem la Mondial. Meciul din Moldova este o nouă provocare pentru noi", a spus selecţionerul Ţării Galilor, Chris Coleman

Cele două echipe s-au mai întîlnit în preliminariile Campionatului European din 1996, "tricolorii" câștigând la Chișinău cu 3-2, iar galezii – la Cardiff, cu 1-0.

În actualele preliminarii, în partida tur, jucată la Cardiff anul trecut, Ţara Galilor a învins cu 4-0.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu