Garda de Onoare a Armatei Naţionale a defilat la parada militară IMPRESIONANTĂ de la Kiev

Embed:

Militarii Armatei Naţionale au participat astăzi la parada militară, organizată cu ocazia Zilei Independenţei Ucrainei. La evenimentul, care a avut loc pe bulevardul Khreshchatyk din Kiev, a fost prezent şi Secretarul de Stat, Vladimir Iliev.

Plutonul, format din 30 de ofiţeri, subofiţeri şi soldaţi ai Companiei Gărzii de Onoare, a fost condus de maiorul Vasile Ojoga, iar drapelul de stat a fost purtat de plutonierul Valerii Băţ.

În acest an, la parada militară de la Kiev au defilat 4 500 militari ucraineni cu 250 unităţi de tehnică. De asemenea, la eveniment au participat contingente din 13 ţări -  Austria, Canada, Cehia, Danemarca, Estonia, Georgia, Letonia, Lituania, Republica Moldova, Polonia, România, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, SUA.

Republica Moldova participă pentru al doilea an consecutiv la parada militară din Ucraina.

Cu un mesaj de felicitare pentru Ucraina a venit şi premierul Pavel Filip. Oficialul a urat bunăstare și pace poporului ucrainean şi şi-a exprimat convingerea că relațiile de colaborare cu autorităţile de la Kiev se vor dezvolta în continuare în interesul cetățenilor ambelor state.

CITEŞTE ŞI Paradă militară impresionantă, concerte şi depuneri de flori. Ucraina marchează 27 de ani de independență (LIVE)


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu