Gama Cahul şi Donbaschet Donduşeni vor juca finala Cupei Moldovei la baschet

Embed:

Gama Cahul şi Donbaschet Donduşeni vor juca finala Cupei Moldovei la baschet masculin. Prima a trecut în semifinale de echipa Universităţii Agrare, iar Donbaschet a surclasat gruparea Politeh Chişinău. În finala feminină, echipa Universităţii Tehnice va întâlni campioana Femina. 

Gama Cahul a început perfect semifinala jucată împotriva echipei Universităţii Agrare şi după primele două sferturi conducea cu 42-27. Formaţia din sudul Moldovei a reuşit să-şi menţină avantajul şi s-a impus până la urmă cu 87-71. Jucătorul meciului a fost ucraineanul Evgheni Tkacenko de la Gama, care şi-a trecut în cont 26 de puncte.

"Ambele echipe au jucat rău, a fost un meci lent şi s-a primit un meci greu", spune jucătorul echipei Gama Cahul Evgheni Tkacenko.

"Noi am pierdut, echipa din Cahul a învins, deci înseamnă că noi am jucat mai rău. Ne-au lipsit mulţi jucători, care sunt accidentaţi", a declarat antrenorul UASM, Alexandr Şestopal.

Gama Cahul va juca în finală cu deţinătoare trofeului, Donbaschet Donduşeni. Campioana Moldovei a învins în cealaltă semifinală formaţia Politeh Chişinău cu 87-45. La feminin, în finala Cupei Moldovei se vor duela pentru al doilea an consecutiv Femina şi Politeh, ambele din capitală. Finalele vor avea loc duminică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu