GALERIE FOTO cu cele mai INEDITE felicitări și mesaje de 1 MARTIE și MĂRȚIȘOR de împărțit cu cei dragi

Primăvara începe cu un tradiţional mărţişor, simbolul primăverii. Mărţişorul este o sărbătoare care anunţă venirea primăverii şi constă într-o serie de ritualuri care promit belşug, noroc şi prosperitate, până la finalul anului.

Mărţişorul este un obicei întâlnit la moldoveni, români, bulgari şi macedoneni. Potrivit tradiției, el se poartă până la finele lunii martie. După aceea, se leagă de un trandafir sau de un pom înflorit, ca să aducă noroc în viaţă şi belşug. 

Unii oameni spun că nu-și pot imagina începutul primăverii fără mărțișoare.

Descoperă câteva urări pe care le poţi trimite de Mărţişor.

1. Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită!

2. Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti! O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

3. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.  Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări

4. Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire! Anotimpurile vin şi trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara.

CITEȘTE ȘI: A sosit primăvara! Topul celor mai frumoase 10 mesaje de Mărţişor

5. Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită! De sub zăpadă a răsărit un ghiocel şi mi-a şoptit ceva la ureche: A sosit primăvara! 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu