Gala "Zece pentru Moldova", apreciată de invitaţi: Este un eveniment excepţional

Embed:

O premieră naţională, un eveniment excepţional, cu elite care trebuie cunoscute şi promovate. Aşa au caracterizat evenimentul de aseară participanţii la Gala "Zece pentru Moldova". Totodată, invitaţii au avut şi câte o felicitare pentru echipa Publika TV.

"Sunteţi cea mai emancipată televiziune. Felicitări, pentru că eu nu ştiu ce va fi mâine, dar astăzi voi sunteţi televiziunea naţională", a declarat analistul politic Anatol Plugaru.

"Îmi place echipa, adica cei 10 finalişti. Domnul Boţan este doctor în fizică, domnul Barbăroşie este doctor în matematică, iar eu, biet inginer, am fost apreciat cel mai înalt de concetăţenii noştri. Eu mulţumesc canalului Publika, pentru faptul că sunteţi şi şă-i ţineţi din scurt pe toţi politicienii", a menţionat analistul politic Oazu Nantoi.

"Este un început foarte bun, care cu siguranţă va ridica întreaga noastră societate la un alt nivel. De asemenea, este un lucru bun şi pentru Publika TV, pentru că este mai mult decât televiziune", a spus primarul general al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

În timpul galei, unii invitaţi au scris şi câteva versuri dedicate postului nostru de televiziune.

"De trei ani de bună seamă, ştie a noastră Publikă, cum să facă să se ştie totul în republică. I-am dori să reuşească cu efort de clasă, să-i aducă pe cei buni înapoi acasă", a precizat jurnalistul Andrei Porubin.

Directorul IMAS-Chişinău, Doru Petruţi, spune că în urma sondajului a reuşit să afle care sunt adevăratele valori ale moldovenilor.

"Acest sondaj este cel mai important decât orice sondaj politic pe care l-am realizat vreodată în Republica Moldova. Am văzut de fapt valorile şi modelele moldovenilor. Vă felicit cu acest eveniment, a fost unul excepţional", a spus directorul IMAS, Doru Petruţi.

Câştigătorii Galei "Zece pentru Moldova" au fost selectaţi în urma unui sondaj de opinie, realizat de IMAS-Chişinău. Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 1.100 de persoane din 75 de localităţi din ţară. Marja de eroare este de plus minus trei la sută.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu