GALA PREMIILOR MTV. Artista americană Camila Cabello a câştigat patru trofee

Embed:

Seară cu emoţii şi multe aplauze la decernarea premiilor galei MTV, care s-a desfăşurat aseară în oraşul Bilbao din Spania. Marea câştigătoare a fost desemnată cântăreaţa americană Camila Cabello, care s-a ales cu patru trofee.

Artista de 21 de ani a câştigat titlul MTV Europe Music pentru cel mai bun cântec, cel mai bun artist, cel mai bun videoclip şi cel mai bun artist american.

Originară din Cuba, Cabello a înregistrat un succes uriaş atât cu hitul "Havana", interpretat împreună cu rapperul Young Thug, cât şi cu albumul "Camila", lansat în luna ianuarie.

" Îmi amintesc de perioada când aveam 14 ani şi urmăream cu sufletul la gură acest show pentru a vedea artistul meu preferat pe scenă. Acum înţeleg cât de important este acest premiu atât pentru mine, cât şi pentru fanii mei", a spus interpreta americană, Camila Cabello.

Şi artista Janet Jackson s-a învrednicit de unul dintre cele mai importante premii - "Global Icon". Starul a adus la gală o selecţie a hiturilor sale din cei 40 de ani de carieră.

" Să fii numită o icoană a muzicii este o mare onoare, dar şi o responsabilitate", a spus Janet Jackson, interpretă americană.

Cea care a deschis seara premiilor MTV Europe Music, cunoscuta cântăreaţă Nicki Minaj, s-a ales cu două trofee: pentru cel mai bun look şi pentru cel mai bun artist hip-hop.

Premiul pentru cel mai bun artist pop a fost câştigat de Dua Lipa. Gala a fost încheiată de DJ-ul american "Marshmello", care a primit trofeul pentru "cel mai bun artist electro" şi Anne-Marie, care au interpretat hitul "Friends".

Gala premiilor "MTV Europe Music" este la a 23-a ediţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu