Gala premiilor Grammy 2017: Divele din showbiz au strălucit pe covorul roşu

Embed:

Divele din showbiz, care au pășit pe covorul roşu la Gala premiilor Grammy 2017, şi-au încântat fanii cu ținutele lor. Rochiile transparente şi sexy au furat toate privirele. Cele mai mari nume din industria muzicală au preferat casele de modă cu renume şi nuanţele în vogă. 

Interpreta Rihanna a strălucit îmbrăcată într-o fustă neagră amplă şi un top portocaliu de la Armani Prive, care i-a lăsat la vedere tatuajul de sub sâni. Ţinuta ei a fost una dintre cele mai apreciate apariţii feminine la Premiile Grammy 2017.

Beyonce şi-a etalat burtica de gravidă într-o superba rochie de culoare roşie semnată de Peter Dundas.

Jennifer Lopez a mers pe varianta unei ținute de culoarea lavandei. Rochia pe care a purtat-o avea un decolteu şi un șliț adânc şi este semnată de Ralph Russo. Criticii vestimentari spun că aceasta a fost o alegere sigură şi clasică ce aminteşte de eternul glamour hollywoodian.

Adele a preferat o ținută mai modestă. Ea a optat pentru o rochie strălucitoare, cu mâneci lungi, verde-lichen. Cu toate acestea ţinuta sa a fost aleasă cu bun gust.

O rochie neagră extrem de frumoasă şi provocatoare a purtat Chrissy Teigen, soţia lui John Legend. Ţinuta care a atras privirile celor prezenţi la eveniment a fost semnată de Roberto Cavalli.

Excentrica Lady Gaga a şocat din nou prin apariţia sa. Îndrăzneața interpretă a purtat pantaloni scurţi din latex, cizme negre cu platforme înalte şi o jachetă cu țepi ce abia îi acoperea sânii.

La polul opus se află interpreta Girl Crush. Rochia cu bule colorate şi un sutien de culoare roz nu a fost pe placul audienţei.

Criticată a fost şi ţinuta interpretei Jacqueline Van Bierk. Ea a purtat o rochie pe care erau lipite CD-uri. Şi bărbaţii s-au evidenţiat cu ţinute nepotrivite.

CeeLo Green a purtat un costum şi mască de culoare aurie. Internauţii au ironizat pe seama acestei ţinute şi l-au comparat cu bomboanele Ferrero Rocher.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu