Gala Laureaţilor KOK din 2015. Cine este cel mai bun luptător şi antrenor al anului (VIDEO)

Embed:

Sergiu Morari a fost desemnat cel mai bun luptător KOK din 2015. Sportivul şi-a primit trofeul la Gala Laureaţilor, care a avut loc într-un club de noapte din Chişinău. 

Sergiu Morari a reuşit o performanţă incredibilă în 2015. Luptătorul KOK a câştigat două turnee de piramidă la categoria de 77 de kilograme.

"Cred că am meritat, dacă am primit acest trofeu. A fost un an plin de lupte în care m-am străduit să fac faţă şi să câştig. Da! A fost cel mai bun an din cariera mea la nivel profesionist", a spus Morari.

Cel mai bun antrenor din 2015 a fost desemnat Andrei Grosu, cel care îl pregăteşte pe Sergiu Morari.

"Voi munci mult mai mult. Am deosebită plăcere seara când sunt epuizat după antrenamente. Îmi dau seama că această oboseală este datorită faptului că fac ceea ce îmi place", a precizat antrenorul.

Deputatul Constantin Ţuţu, care săptămâna trecută şi-a apărat centura campion mondial la categoria de 85 de kilograme, s-a ales cu titlul de "Legenda K-1".

"A fost surpriză pentru mine, dar cum a menţionat domnul Dorin, şase ani în urmă am făcut împreună primul pas în K-1 şi continuăm până astăzi. Probabil am meritat acest trofeu. Este un imbold pentru mine ca să mai continui", a spus Ţuţu.

În cadrul Galei Laureaţilor au mai fost premiaţi şi luptătorii de K-1 amator, iar cel mai bun dintre ei a fost desemnat Dumitru Sârbu, care în acest a devenit campion mondial. Premiile pentru sportvii nominalizaţi au fost oferite de fundaţia Edelweiss.

Preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir, susţine că anul 2015 a fost unul de succes pentru K-1 din Moldova.

"Sunt mulţumit de anul 2015, atât de rezultatul amatorilor, cât şi profesioniştilor. Vă promit că anul viitor vom avea rezultate şi mai bune", a conchis Dorin Damir.

Asociaţia FEA a organizat în acest an trei Gale KOK în Capitală. Primul eveniment de acest gen a avut loc în 2009.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu