Gala FEA World Grand Prix 2019. Luptătorii de K1 promit un show incendiar

Embed:

Luptătorii de K1 promit un show incendiar la Gala FEA World Grand Prix 2019, ultima gală din acest an. Sportivii au participat la cântarul oficial şi la tradiţionalul "duel al privilor" înaintea turneului de la Ciorescu.

Moldoveanul Constantin Rusu va lupta cu belorusul Pavel Grişanovici într-un superfight al categoriei de greutate de până la 73 de kilograme.

Moldoveanca Donna Cheli, categoria greutate de 51 de kilograme, o va înfrunta pe ucraineanca Vlada Kuharenko.

"Am emoţii mari. Sunt foarte bucuroasă că am trecut cu brio cântarul şi că sunt aici. Sunt pregătită de această luptă. Sunt sigură că voi învinge, iar tu, după această luptă, vei mânca prin pai", a spus luptătoarea Republica Moldova, Donna Cheli.

Maxim Bolotov, care a pierdut ultima sa luptă, în martie, revine în ring pentru o confruntare cu românul Claudio Istrate, într-un superfight al categoriei de greutate de peste 95 de kilograme.

"Deci, dansuri nu vor fi, dar va fi multă distracţie şi într-o formă dură", a menţionat luptătorul Republica Moldova, Maxim Bolotov.

În cadrul galei FEA World Grand Prix 2019 se vor disputa şi două turnee-piramidă, unul în categoria de greutate de până la 65 de kilograme iar celălalt - în categoria de peste 95 de kilograme.

"Va fi un show incendiar, deoarece fight-card-ul este apreciat de toţi specialiştii din domeniu", a afirmat preşedintele FEA, Dorin Damir.

Gala de kickboxing se va desfăşura sâmbătă, 7 decembrie, la Futsal Arena FMF de la Ciorescu şi va începe la ora 17:30. Turneul va include în total 14 lupte.

loading...

Lasă un comentariu