Gala de Revelion: Spectacol cu muzică de calitate şi momente artistice de excepţie

Embed:

Spectacol cu muzică de calitate şi momente artistice de excepţie. Aşa a arătat Gala de Revelion organizată ieri la Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu".

Evenimentul a reunit la Chişinău nume sonore ale operei moldoveneşti.

Printre invitaţii speciali s-au numărat soprana Valentina Naforniţa, solistul Adrian Ţâmpău, Mihail Dogotari şi Igor Ţurcan. Publicul a rămas încântat şi de evoluţia corului şi orchestrei Operei Naţionale.

"A fost un concert frumos, un concert care te inspiră de fapt, muzica de operă cumva a început să - mi placă de câțiva ani

"E frumos, este superb . Actorii minunați"

"Este o revelație sufletului, este o muzică care te face să zbori în țara frumosului"

Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de muzică bună combinată cu decor şi costume inedite.

"Vrem să aducem publicului nu un spectacol obișnuit de operă ci unul cu multe arii, ca în anul care vine să fie unul și mai frumos. și să fie unul și mai fructuos", a spus solista, Mariana Bulicanu. 

"E o onoare în primul rând. Publicul de acasă în care sunt emoții mai speciale. Nu pot să vă redau importanța, este ceva de suflet", a spus solistul, Adrian Tâmpanu.

"Gala de Revelion care o sărbătorim deja tradițional în fiecare an la sfârșit de an, încununăm spectacolele noastre și toată activitatea noastră pe parcursul anilor", a spus organizatoarea, Anastasia Dascaliuc.

Gala de Revelion va continua şi astăzi la Teatrul de Operă şi Balet "Maria Bieşu". Concertul este susţinut de peste 100 de artişti de operă.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu