Gala AOAM: Zece tineri, premiaţi pentru ideile lor de afaceri. Vlad Plahotniuc: Mă bucur de progresele privind businessul în Moldova

Embed:

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova susţine tinerii ambiţioşi, care vor să se afirme pe arena businessului din ţara noastră. Organizaţia i-a premiat pe zece cei mai promiţători, în cadrul unei gale. Cu mesaje de felicitare a venit preşedintele şi fondatorul AOAM, Vlad Plahotniuc, dar şi premierul Pavel Filip.

Dorin Prisăcaru este unul dintre premianţi. Tânărul şi-a început afacerea la doar 16 ani şi, în prezent, are o întreprindere de producere a utilajului pentru creşterea păsărilor şi animalelor.

"Tinerii din Republica Moldova au oportunități și instrumente pentru a iniția și dezvolta afaceri. Vă îndemn să mergeți înainte cu mult curaj, chiar dacă cădeți", a declarat Dorin Prisăcaru.

Tinerii antreprenori spun că sunt onoraţi de premiul pe care l-au primit:

"Sunt foarte fericită și un pic nu-mi vine să cred că dintre atâția participanți, ideea mea a fost observată. Pot să spun că acum sunt foarte multe proiecte de susuținere a antreprenoriatului tânăr."

"Sunt, în primul rând, mândră de mine. Am făcut încă un pas să-mi dezvolt viitorul aici, în țară".

"Sunt foarte mândră că mi-a fost acordată încrederea și premiul pentru ideea noastră de afacere și sperăm să ne ajute să ne dezvoltăm și mai mult".

Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova i-a felicitat pe tinerii antreprenori şi le-a apreciat efortul pe care îl depun.

"Mă bucură, în mod deosebit, faptul să urmăresc creşterea şi progresele pe care le face businessul în Republica Moldova şi am o satisfacţie deosebită să realizez sau să cred că o mică parte din acest succes se datorează anume activităţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri. Vreau să mulţumesc colegilor mei din business, care s-au responsabilizat şi, urmare acelor acţiuni pe care statul le-a întreprins, favorizându-le sau acordându-le un suport şi încurajându-le afacerile, au venit şi au contribuit corect, plătind taxele la bugetul statului", a declarat Vlad Plahotniuc, preşedintele AOAM. 

Şi premierul Pavel Filip a spus că cei care dezvoltă afaceri în ţara noastră au parte de toată susţinerea Executivului:

"Vom colabora, sper, tot atât de bine cum am colaborat până acum şi doar dacă ne vom uni eforturile şi vom fi împreună curajoşi, atunci vom face şi reformele necesare absolut pentru toţi în această ţară".

"Acest eveniment reprezntă un bilanț, niște concluzii pentru noi din anul 2017, dar totodată, reprezintă și o platformă la care să discutăm care sunt obiectivele și scopurile pentru anul viitor, astfel ca să îmbunătățim mediul de afaceri, în consecință, și economia Republicii Moldova", a menţionat Alexandru Baltag, directorul executiv al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova

Tinerii au primit şi câte un grant în mărime de 50 de mii de lei pentru a-şi dezvolta afacerile. Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova a fost fondată de Vlad Plahotniuc acum şapte ani.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu