Gala American Music Awards. Marea câștigătoare a serii a fost Taylor Swift

Embed:

Cele mai importante personalităţi din lumea muzicii americane şi-au dat întâlnire noaptea trecută la Microsoft Theater din Los Angeles, unde a avut loc gala American Music Awards.

Marea câștigătoare a serii a fost Taylor Swift, care a luat acasă șase premii, printre care și cel mai important - "Artistul Anului".

Interpreta are în palmares 29 de trofee American Music Awards și a bătut astfel recordul deținut până acum de Michael Jackson. Pentru a le mulțumi fanilor că au votat-o, artista a cântat cele mai cunoscute piese ale sale.

Billie Eilish a fost desemnată câştigătoare la categoria "Cel mai bun debut". Adolescenta de 17 ani, vizibil emoţionată, le-a mulţumit fanilor săi pentru acest premiu, al doilea primit, după cel pentru ”Cel mai bun artist rock alternativ”.

Rapperul american Post Malone, care a condus lista nominalizărilor la ediţia de anul acesta la şapte categorii, a obţinut premiul pentru "Cel mai bun album hip-hop". La categoria "Colaborarea anului" au fost premiaţi Shawn Mendes şi Camila Cabello pentru piesa "Senorita".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu