Gafă la turneul ATP Cup din Australia. Organizatorii din greșeală au difuzat imnul României în locul celui al Republicii Moldova

Embed:
Debut bizar al echipei naţionale de tenis masculin a Republicii Moldova la turneul ATP Cup, ce se desfăşoară în 3 orașe din Australia, Brisbane, Perth și Sidney.

Înaintea primei partide a meciului dintre reprezentativele Republicii Moldova și Belgiei, cea dintre Alex Cozbinov și Steve Darcis, organizatorii turneului au comis o gafă, difuzând imnul României în locul celui al Republicii Moldova.

Oficialii ATP au discutat apoi cu sportivii moldoveni şi şi-au cerut scuze. În prima confruntare, Cozbinov a fost învins de Darcis în 3 seturi, scor 4-6, 7-6, 5-7.

În cea de-a doua partidă, liderul echipei "tricolore", Radu Albot, tenisman clasat pe locul 46 în topul ATP, a cedat în faţa lui David Goffin, numărul 11 mondial, cu scorul de 4-6, 1-6.

Ultima partidă a fost cea de dublu, în care perechea Radu Albot/Alex Cozbinov a fost învinsă de duetul Sander Gille/Joran Vliegen, scor 7-6, 6-7, 9-11.

În al doilea meci la ATP Cup, pe 5 ianuarie, reprezentativa Republicii Moldova va juca cu cea a Bulgariei.
loading...

Lasă un comentariu