GAFĂ IMENSĂ la un muzeu: Un cuplu a spart un ceas vechi de sute de ani. CE A URMAT (VIDEO)

Gafă copilărească la Muzeul Naţional de Ceasuri din statul american Pennsylvania.

Un bărbat şi o femeie au fost atât de fascinaţi de unul dintre ceasurile expuse pe perete, încât nu s-ai putut abţine să nu-l atingă în mod repetat. În cele din urmă, obiectul a căzut şi s-a spart în mai multe bucăţi, spre disperarea celor doi, care în zadar au încercat să-l asambleze la loc, spune b1.ro

Conducerea instituţiei culturale nu a depus plângere împotriva cuplului, însă va folosi filmuleţul ca pildă pentru cei care nu respectă regula de a nu atinge exponatele.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum bărbatul şi femeia au admirat îndelung ceasul expus pe perete.

După un timp, cei doi adulţi s-a apropiat de obiectul încremenit în timp şi curioşi, au început să-i atingă componentele, pentru a-i studia modul de funcţionare.

Ceasul fragil s-a prăbuşit în cele din urmă şi componentele i s-au împrăştiat pe podea, în timp ce cuplul s-a precipitat să-l monteze la loc.

După câteva tentative stângace de a reface obiectul, bărbatul şi femeia s-au resemnat şi au anunţat personalul muzeului despre ispravă.

Directorul instituţiei i-a iertat pe cei doi şi a dat asigurări că în scurt timp ceasul va fi reparat şi repus la locul său. Cu toate acestea, imaginile care au surprins gafa celor doi a fost postată de conducerea instituţiei pe Instagram şi Youtube, pentru a aminti vizitatorilor că nu au voie să atingă exponatele din muzeu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu