GAFĂ DE PROPORŢII LA OSCAR 2017! "La La Land" NU este cel mai bun film al anului

Embed:


Gafă de proporţii la gala premiilor Oscar. După ce "La La Land" a fost anunțat drept câștigător la categoria "cel mai bun film", iar protagoniștii urcaseră pe scenă pentru a mulțumi, s-a anunțat că, de fapt, trofeul revine peliculei "Moonlight".

Warren Beatty, care a urcat pe scenă pentru a anunţa cel mai bun film, ar fi primit plicul greşit, cel pentru categoria "cea mai bună actriţă".

Pe cartonaş era inscripţionat numele Emma Stone şi denumirea peliculei "La La Land".

Imediat după anunţul greşit, organizatorii ceremoniei şi-au cerut scuze şi i-au invitat pe scenă pe actorii şi producătorii filmului "Moonlight".

Printre marii câştigători ai serii se numără Cassey Affleck, care s-a ales cu Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal, datorită interpretării din Manchester by the Sea, iar în aceeaşi categorie, la feminin, a primit trofeul Emma Stone.

Pelicula "La La Land", nominalizată la 14 categorii, a obţinut şase premii. Tot pentru "La La Land" a fost premiat şi Damien Chazelle, care la cei 29 de ani ai săi, a devenit cel mai tânăr regizor din istorie recompensat cu Oscar.

Filmul s-a mai ales cu premiile pentru cel mai bun scenariu,  imagine şi cântec.

"Cea mai bună actriță în rol secundar" a fost desemnată Viola Davis din "Fences", iar la masculin în aceeaşi categorie a câştigat Mahershala Ali, pentru rolul din Moonlight.

Trofeul pentru "Cel mai bun film străin" i-a revenit peliculei iraniene "The Salesman".

Regizorul producţiei, Asghar Farhadi, nu este prezent la ceremonie, din cauza ordinului anti-imigraţie semnat de preşedintele Donald Trump.

"Cel mai bun film de animaţie" a fost a fost desemnat "Zootopia".

De asemenea, legendarul actor Jakie Chan a obţinut premiu Oscar pentru întreaga carieră. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu