Gafa comisă de Chelsea Londra care i-a enervat pe fani

Clubul de fotbal Chelsea Londra a comis o gafă care i-a enervat pe fani, după ce a postat un tweet în care îi întreba ce jucători ar prefera să vină pe Stamford Bridge în mercato de vară, relatează Reuters.

FIFA a anunţat vinerea trecută că gruparea din Premier League a fost sancţionată cu interdicţia de a mai face transferuri în următoarele două perioade de mercato, din cauză că a încălcat regulamentele privind transferul jucătorilor minori. Chelsea a respins însă acuzaţiile şi va face apel la Comisia de disciplină a FIFA.

''Pe cine aţi vrea să transferăm în vară?'', şi-a întrebat Chelsea urmăritorii de pe Twitter, oferind şi un link pentru secţiunea ''Media Watch'' a website-ului său, în care se anunţă că îl vede pe Alessio Romagnoli (AC Milan) ca pe o ţintă potenţială, scrie agerpres.ro.

Tweet-ul a fost şters, dar a înfuriat mulţi fani care au cerut ca să fie angajată o nouă echipă de social media. Alţi fani au sugerat că portarul Kepa Arrizabalaga ar trebui să aibă ultimul cuvânt, după ce a refuzat să fie schimbat de antrenorul Maurizio Sarri la meciul cu Manchester City din finala Cupei Ligii engleze.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu