Gael Monfils şi Radek Stepanek vor disputa finala turneului de tenis de la Washington

Embed:

Gael Monfils şi Radek Stepanek vor disputa finala tuerneului de tenis de la Washington, Legg Mason Classic. Francezul l-a învins în semifinalele competiţiei pe americanul John Isner cu 6-4, 3-6, 7-6 în timp ce Stepanek a dispus de Donald Young 6-3 6-3, aceasta fiind prima finală a cehului din acest an după cea de la Brisbane.

Cehul Radek Stepanek a acces în finala turneului de tenis disputat în această săptămână la Washingnton, după ce a trecut în semifinale de americanul Donald Young.

În primul set, Young a încercat să pună presiune asupra adversarului său şi a câştigat trei game-uri, ca mai apoi experimentatul Stepanek să revină şi să se impună le trei puncte diferenţă. Acelaşi secenariu s-a repetat în setul al doilea, încheiat cu acelaşi scor 6-3.

În cealaltă semifinală, care a început cu o mică întârziere din cauza ploii, francezul Gael Monfils a trecut de un alt american, John Isner. Monfils a câştigat în primul set cu 6-4, dar a fost sub presiune în al doilea, adeversarul său a având o evoluţie mai bună şi s-a impus cu 6-3. În partea a treia Monfils a avut din nou probleme dar a reuşit să ducă partida la tie-break şi să se impună într-un final cu 7-6.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu