Gabriel Batistuta are probleme cu genunchii şi nu poate sta mult în picioare

Embed:

Probleme mari pentru Batigol! Fosta vedetă a fotbalului argentinian, Gabriel Omar Batistuta, acum în vîrstă de 42 de ani, nu poate sta în picioare mai mult de o jumătate de oră din cauza durerilor pe care le are la genunchi.

Gabriel Omar Batisuta trăieşte o adevărată dramă! Fostul star al naţionalei de fotbal a Argentinei are genunchii distruşi la cei 42 de ani şi nu poate sta în picioare mai mult de o jumătate de oră.

Un prieten al fostului internaţional argentinian, jurnalistul Lucas Calamia, a dezvăluit pentru Corriere della Sera drama prin care trece Batistuta.

"Acum, din păcate, lui Batistuta îi e greu să şi meargă. Nu poate sta în picioare mai mult de jumătate de oră din cauza problemelor pe care le are la genunchi. Infiltraţiile care i-au fost făcute pe vremea cînd era jucător i-au distrus tendoanele", spune Calaima

Pe vremea când era încă jucător, Batistuta a fost supus mai multor tratamente cu infiltraţii pentru a-i fi ameliorată durerea şi pentru a accelera ritmul recuperării după anumite leziuni. Şi în ultima perioadă acesta a suferit mai multe operaţii, ultima a fost la gleznă, în urmă cu un an şi jumătate. După intervenţia suferită, fostul fotbalist a mai practicat alte sporturi: tenis şi polo.

Gabriel Omar Batistuta s-a retras din activitate în martie 2005, din cauza unei accidentări la gleznă, după ce disputase 3 meciuri cu formaţia Al-Arabi din Qatar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu