Gabi Stan nu revine la Zimbru

Embed:

Gabi Stan nu a venit la Chişinău pentru a-l înlocui pe Ivan Tabanov pe banca tehnică a echipei Zimbru, ci pentru a studia campionatul moldovenesc de fotbal. Tehnicianul român a mai declarat, la emisiunea Arena Publika, că este gata să antreneze fără bani două echipe, FC Braşov şi Zimbru, care sunt şi echipele lui de suflet.

Tehnicianul român Gabi Stan nu a venit la Chişinău pentru a reveni pe banca tehnică a echipei Zimbru, chiar dacă a fost prezent în tribune la meciul dintre galben-verzi şi Iskra din etapa a 17-a a Diviziei Naţionale, ci pentru a studia fotbalul moldovenesc.

Tehnicianul a mai declarat că ar accepta să antreneze Zimbru chiar şi gratis.

Gabi Stan a antrenat Zimbru în sezonul 2002-2003, când a câştigat medaliile de argint. Cea mai importantă realizare a tehnicianului român pe banca galben-verzilor a fost eliminarea din Cupa UEFA a celebrei echipe suedeze IFK Goteborg, dublă deţinătoare a trofeului, după 3-1 la Chişinău şi 2-2 în Suedia.

Gabi Stan are 58 de ani şi a mai antrenat până acum echipele FC Braşov, Astra Ploieşti, Corvinul Hunedoara, Jiul Petroşani, CSM Reşiţa şi UTA Arad.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu