Gabi Stan a decis să părăsească formaţia Milsami-Ursidos

Embed:

Gabi Stan nu mai este antrenorul formaţiei Milsami-Ursidos! Tehnicianul român a părăsit formaţia din Orhei, după ce i-a expirat contractul şi nu a dorit să îl prelungească. Oficialii clubului Milsami-Ursidos au declarat că în scurt timp va fi numit un nou antrenor, însă acesta nu va fi sigur fostul tehnician al vulturilor, Ştefan Stoica.

"A avut un contract, care a expirat după prima partea a campionatului. El a dorit să nu mai prelungească contractul, a vrut să meargă acasă în România ca să fie mai aproape de familie", a spus Petru Jardan, vicepreşedinte Milsami-Ursidos.

Oficialii clubului Milsami-Ursidos au declarat că în cel mai scurt timp va fi numit un nou antrenor.

"Un nume nu pot să vă dau, un singur lucru pot să spun, că nu va fi Ştefan Stoica", a adăugat vicepreşedinte Milsami-Ursidos.

Gabi Stan nu a fost de găsit pentru a comenta plecarea sa de la echipa din Orhei. Tehnicianul român a mai întrenat în Moldova formaţia Zimbru Chişinău în sezonul 2001-2002 cu care a câştigat Cupa Moldovei şi medaliile de argint. În primăvara acestui an a revenit ca antrenor la echipa din Divizia A, Ursidos Chişinău, care la începutul noului sezon a fuzionat cu Milsami. Pe cinci august a fost numit antrenor la Milsami-Urisidos, cu care a înregistrat 6 victorii, 3 remize şi 6 înfrângeri, clasându-se pe locul cinci în campionat după prima parte a Diviziei Naţionale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu