Gabi Balint a anunţat lotul lărgit pentru primele două meciuri din campania de calificare pentru Campionatul European din 2012

Embed:

Selecţionerul echipei naţionale, Gabi Balint a anunţat lotul lărgit pentru primele două meciuri din campania de calificare pentru Campionatul European din 2012. În premieră în lot a fost inclus Alexandru Dedov de la clubul leton Ventspils, iar printre absenţii de marcă se numară Victor Bulat şi Alexei Savinov.

26 de jucători au fost incluşi de selecţionerul Gabi Balint în lotul lărgit pentru primele două meciuri din campania de calificare la Euro 2012 cu Finlanda şi Ungaria.

Din lotul lărgit fac parte aceiaşi portari ca şi la amicalul cu Georgia: Namaşco, Calancea şi Matiughin. Din campionatul intern au fost incluşi în lot doar doi jucători de câmp, Cojocari şi Ilescu, ambii de la Dacia. Din campionatul Rusiei au mai fost anunţaţi Bulgaru, Epureanu, Golovatenco, Armaş, Catînsus şi Josan, în timp ce din Kazahstan au fost chemaţi la lot Bugaiov, Frunză, Valeriu Andronic şi surpriza Comlionoc. Din campionatul Ucrainei au fost convocaţi Bordian, Ţîgârlaş şi Doroş, iar din România - Cebotaru şi Zmeu. Ceilalţi jucători sunt Petru Racu, Vadim Boreţ, Alexandru Suvorov, şi în premieră Alexandru Dedov de la clubul leton Ventspils. Calincov şi Bolohan fac parte din lotul lărgit, chiar dacă nu au echipe.

Alexei Savinov şi Victor Bulat, convocaţi la ultimele meciuri ale naţionalei, lipsesc din lista lui Balint. Selecţionerul spune însă că nu a renunţat definitiv la cei doi. 

Pe trei septembrie, naţionala Moldovei va juca pe teren propriu cu Finlanda, iar peste alte 5 zile în deplasare cu selecţionata Ungariei.

Lasă un comentariu