Furtunile din vestul Europei lasă victime! O persoană a murit în Belgia, iar alte trei în Olanda (VIDEO)

Trei persoane au murit, joi, în Olanda, şi o persoană în Belgia, din cauza vânturilor violente. Din cauza vremii, sute de zboruri au fost anulate şi transporturile în cele două ţări, dar şi în Germania, au fost afectate, relatează presa internaţională, 

Potrivit Reuters, în Olanda, rafale de până la 140 de kilometri pe oră au doborât mai mulţi copaci. Trei persoane au murit din cauza copacilor care au căzut.

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol – cel puţin 260 – au fost anulate.

Furtuna a perturbat şi transportul feroviar şi rutier.

Conform AFP, în Belgia, o femeie a murit în localitatea Grez-Doiceau, la 35 de kilometri sud de Bruxelles, după ce pe maşina sa a căzut un copac. Noaptea trecută s-au înregistrat sute de apeluri de urgenţă, după ce din cauza vântului puternic au căzut arbori, cabluri electrice s-au rupt şi de pe acoperişuri au căzut ţigle, scrie vocea.biz.

În Germania, compania feroviară Deutsche Bahn a a suspendat traficul în landul Renania de Nord-Westfalia. În plus, au fost anulate zeci de zboruri.

Şi în municipiul Constanţa vântul a provocat pagube. Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu un semafor smuls de rafalele care au atins 70 km/h şi care se clatină periculos deasupra autoturismelor. Iar circulaţia pe noul pod de la Agigea a fost paralizată, joi, după ce un tir a fost împins de o rafală de vânt şi s-a răsturnat de de-a curmezişul drumului, anunţă centrul infortrafic Constantanţa. Accidentul a avut loc din cauza condiţiilor meteo extrem de nefavorabile şi a vântului extrem de puternic din judeţul Constanţa. 

Potrivit bbc.com, în oraşul Duisburg s-au declanşat sirenele, localnicii fiind avertizaţi să nu iasă din casă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu