FURT ÎN ZIUA DE PAŞTE: Doi tineri au spart o casă din sectorul Botanica

Embed:
Hoţii nu îşi iau liber nici măcar în ziua de Paşte. Din fericire, nici oamenii legii. Poliţiştii au reţinut în flagrant delict doi tineri care au prădat o casă din sectorul Botanica al Capitalei. Unul dintre aceştia este minor. Ambii au antecedente penale.

Hoţii au pătruns în casă în jurul orei 14.00, când nu se afla nimeni în locuinţă. Casa este supravegheată de angajaţii Întreprinderii de Stat "Servicii Pază" a Ministerului de Interne. Imediat ce s-a declanşat alarma, la faţa locului a venit o grupă operativă care a alertat poliţia.

"Ei au spart, au deschis cu o rangă, au intrat în casă, au sustras bunurile materiale, de preţ din casă, după care cred că au auzit că vin băieţii şi au ieşit din casă. Au fost sustrase bunuri de preţ laptop, bijuterii din aur şi argint, încărcătoare pentru diferite dispozitive", a spus specialistul, ÎS Servicii Pază de Stat a MAI, Mihail Dodon.

Casa e închiriată de o familie din Ucraina, care de sărbători a profitat de zilele libere şi a mers în vacanţă peste hotare. Deocamdată nu a fost stabilită valoarea prejudiciului. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu