FURT ÎN 20 DE SECUNDE la Botanica! Imagini video cu hoţii care dau lovitura şi cum sunt prinşi

Embed:

Trei locuitori ai oraşului Făleşti, cu vârstele cuprinse între 15 ani şi 26 ani, au fost reţinuţi în Capitală de oamenii legii, fiind bănuiţi de săvârşirea furturilor din magazinele specializate în vânzarea telefoanelor mobile.

Tânărul de 19 ani, anterior judecat pentru jaf, la sfârşitul lunii precedente ar fi organizat o spargere într-un magazin din sectorul Botanica, de unde s-au sustras cinci telefoane mobile în sumă de 58.400 lei.

Conform informaţiilor acumulate şi secvenţelor video ridicate de la locul faptei, aceştia au deteriorat geamul de la intrare cu nişte pietre, după care au deteriorat vitrina şi au furat telefoanele mobile. Potrivit lor, ei ar fi avut nevoie de maximum 20 secunde pentru a săvârşi furtul.

Ulterior au fugit de la locul faptei într-o direcţe necunoscută, fiind luaţi cu automobil care îi aştepta în apropiere.

Ei au fost reţinuţi într-un apartament de lux închiriat în centrul Capitalei, unde achitau câte 1.000 lei pentru 24 de ore. Totodată au fost constatate informaţii operative, precum că bănuiţii ar mai fi pătruns într-un magazin din sectorul Buiucani, de unde ar fi furat 10 telefoane mobile.

Tot ei sunt suspectaţi că ar fi acţionat prin aceeaşi metodă în municipiul Bălţi, de unde ar fi furat tablete, telefoane mobile, laptopuri în sumă toală de 120.000 lei.

Oamenii legii cercetează cazurile. Totodată, bănuiţii sunt cercetaţi penal pentru furt în proporţii mari şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu