FURT DE PROPORŢII ÎN CRIULENI. Hoţii au furat peste 240 de mii de lei

Embed:

Hoţii le-au spart locuinţa în plină zi şi le-au furat peste 240 de mii de lei, care erau ascunşi în două fotolii. În această situaţie s-a pomenit o familie din satul Cimişeni, raionul Criuleni.

Stăpâna casei, contabilă la o asociaţie de economii şi împrumut, şi-a găsit locuinţa vandalizată când s-a întors de la muncă, iar banii lipseau.

"Oaspeţii nepoftiţi" au încercat să fure şi maşina din garaj, susţine fiul victimei. Potrivit lui, este pentru a treia oară când hoţii le dau buzna în casă.

 "S-a intrat printr-un geam care avea lipsă un element de protecţie. Maşina era descuiată, garajul descuiat, doar să o scoată pe poartă probabil ceva le-a încurcat."

Deşi o parte din bani îi aparţineau lui, bărbatul bănuieşte că furtul este legat de activitatea mamei sale.

"Ne este frică pentru integritatea şi sănătatea membrilor familiei pentru că dacă mama mea era doamne fereşte acasă putea să sufere leziuni corporale grave."

Cazul i-a şocat şi pe localnici.

"Hoţii aceştia nu au ce mânca şi au intrat. Dar au ştiut, au ştiut, aceştia sunt hoţi de-ai lor, care au ştiut."

"Dar de ce ţine banii acasă ? Asta tot nu ştim de ce. - Ar trebui să nu-i ţină acasă ? Numaidecât, da."

"Tot care au ştiut că ţine banii în casă. Tot care au ştiut pe unde să intre, cum. "

Unii susţin că astfel de cazuri au loc frecvent în localitate.

"De trei mi-au intrat hoţi încasă. Mi-au furat lucruri de preţ, icoane, aur, electrocasnice. Au fost multe situaţii. Pe vecini i-au bătut cu fierul de călcat şi le-au legat gura."

Poliţia investighează cazul.

"A fost pornit un proces verbal în cadrul căruia se vor acumula probele necesare şi se vor stabili circumstanţele săvârşirii acţiunii, care vor permite organului de urmărire penală de a lua o decizie", a spus ofiţerul de presă IP Criuleni , Diana Maxim.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi făptaşii riscă puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu