FURT DE PESTE 90.000 DE LEI în sectorul Botanica al Capitalei. Detaliile oferite de păgubiţi (VIDEO)

A fost deposedată de o sumă importantă de bani. O femeie susține că cineva i-a furat din casă peste 90.000 de lei. Totul s-ar fi întâmplat atunci când își vedea de treburi prin gospodărie. Nu a văzut și nici n-a auzit nimic suspect. E ceea ce le-a comunicat şi oamenilor legii care s-au deplasat la adresa indicată, pe o stradă din Sectorul Botanica al Capitalei.

Deși nu a văzut nimic și nici măcar nu bănuiește pe cineva, femeia a încercat să le ofere ofițerilor de investigație cât mai multe detalii care le-ar permite să dezlege misterul furtului săvârșit în casa ei.

Victima le-a povestit că și-a lăsat geanta în cuiul din coridorul locuinței sale, chiar lângă intrare, așa cum obișnuiește să o facă. A trebăluit prin casă o bună bucată de timp şi a descoperit lipsa banilor abia peste câteva ore, atunci când a vrut să ia ceva din poșetă. Nu i-a venit să-și creadă ochilor când a văzut că i-au dispărut 3.000 de dolari și 1.500 de euro.

Împreună cu soțul său au scotocit prin toată casa, chiar și prin curte, în speranța că vor găsi banii, dar… ghinion. I-au întrebat și pe vecini dacă au observat pe cineva suspect, un posibil hoț, dar nimeni nu i-au putut ajuta cu nimic.

Ce alte detalii au oferit despăgubiţii aflaţi în cadrul emisiunii Unitatea de Gradă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu