Furnizorul de energie electrică anunţă că 33 de localităţi din ţară sunt FĂRĂ LUMINĂ

Vântul puternic din noaptea de miercuri spre joi, 6 februarie, a provocat numeroase căderi de arbori și crengi peste liniile electrice, producând astfel rupturi de conductoare și doborârea pilonilor din rețelele de medie și joasă tensiune, soldate cu întreruperea avariată a livrării energiei electrice în principal către consumatorii deserviți din partea de sud a țării. Cele mai afectate raioane sunt Vulcănești, Cantemir și Taraclia, anunţă furnozorul dew energie electrică PremierEnergy. 

Astfel, conform situației operative de la ora 10.00 a zilei de 6 februarie, energia electrică lipsește parțial în 33 de localități.

Pentru desfășurarea operativă a lucrărilor de restabilire a serviciului în teren activează 98 de echipe mobile cu scopul de a restabili furnizarea energiei electrice către consumatorii râmași fără energie în urma intemperiei.

Deoarece vântul suflă puternic în continuare, în special în locuri deschise, lucrările de restabilire a rețelelor deteriorate lucrările se desfășoară cu dificultate, dar odată cu ameliorarea stării vremii acestea vor fi încheiate mai rapid, cu respectarea strictă a securității de către personalul nostru implicat, se mai arată în comunicatul de presă al instituţiei. 

loading...

Lasă un comentariu