Fura tot ce îi stătea în cale. O locuitoare a Capitalei, reţinută de către oamenii legii (VIDEO)

Embed:

Fura tot ce îi stătea în cale. O femeie de 38 de ani, locuitoare a Capitalei, a fost reţinută de către oamenii legii pentru comiterea mai multor infracţiuni. Aceasta pe parcursul lunilor octombrie-noiembrie, a sustras un cărucior din incinta unui Centru educațional pentru copii. De asemenea, dintr-un salon de înfrumusețare individa a sustras un telefon mobil. Iar din vestiarul unei stații PECO, aceasta a sustras o geacă din piele, în care se aflau mijloace bănești în sumă de 100 dolari și 200 lei.

Astfel, prejudiciul cauzat părților vătămate a fost estimat la 10.500 lei.

În urma măsurilor de investigație și examinare a imaginilor video de pe camerele de supraveghere, suspecta a fost identificată de către poliţişti.

În cadrul audierilor individa și-a recunoscut vinovăția, comunicând că urma să le vândă pentru a obține un profit. 

Bunurile materiale au fost depistate la domiciliul acesteia și urmeză a fi returnate proprietarilor. Suspecta a mai fost anterior judecată pentru infracțiuni similare.

Actualmente, femeia este cercetată în stare de libertate pentru furt. Ea riscă o amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

loading...

Lasă un comentariu