Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss a felicitat proaspetele mămici din Cahul şi le-a adus bebeluşilor cutii cu daruri

Embed:

Campania "O nouă Viață", inițiată de fundația lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" a mers la maternitatea din orașul Cahul. Oaspeții nu au venit cu mâna goală. Aceștia le-au adus bebeluşilor veniţi pe lume cutii cu daruri care conţin toate lucrurile necesare în primele zile de viaţă.

Cele mai fericite au fost proaspetele mămici, pentru că surpriza făcută le-a scutit de cheltuieli:

"Patricia are trei kilograme şi 600. La ora 06:06 a apărut pe lume".

"Mateo, astăzi este ziua lui. S-a născut de două kilograme 600".

"Micuţul Marc este născut la ora două, şi doisprezece minute. Este un copil aşteptat".

Ina Milea, care a devenit de curând mămică, s-a bucurat că a fost vizitată la maternitate: "Un ajutor de la cineva contează foarte mult. Suntem foarte bucuroşi, un ajutor care este binevenit".

Şi Nina Saghin, care a devenit mamă pentru a doua oară, a fost plăcut surprinsă.

Cutia cu daruri pentru micuţul ei a primit-o şi Corina Cealov. Ea a adus pe lume al doilea copil: "Foarte tare ne bucurăm pentru că întra-devăr darurile sunt pentru micuţi, sunt foarte necesare. Tot de ce are nevoie. E primul, pentru Marc e primul cadou".

Nu este pentru prima dată când echipa celor de la "Edelweiss" vine la maternitatea din orașul Cahul, iar emoţiile sunt mari de fiecare dată, susţine medicul-şef al spitalului.

"După ce deschide şi vede cât e de complex, cât e de bine gândit, şi toată componenţa acestei cutii, se bucură foarte mult", a precizat Oleg Creciun, directorul Spitalului Raional Cahul.

Campania "O nouă viaţă" a fundaţiei lui Vlad Plahotniuc a fost lansată acum doi ani. De atunci, peste 17 mi de mămici din 24 de maternități din țară au primit daruri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu