Fundaşul Samir Nasri se retrage de la naţionala Franţei

Embed:

Samir Nasri renunţă la naţionala Franţei la vârsta de doar 27 de ani. Fundaşul lui Manchester City a anunţat că se retrage de la selecţionată, deoarece nu se mai simte fericit acolo.

Fotbalistul echipei Manchester City, Samir Nasri a confirmat, într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, că se retrage de la naţionala Franţei. Nasri a menţionat că nu este vorba despre un conflict între el şi Didier Deschamps, însă a criticat atitudinea altor jucători. 

Mijlocaşul, în vârstă de 27 de ani, a precizat că la Campionatul European din 2016 ar avea vârsta potrivită pentru a participa, dar echipa Franţei nu îl face fericit.

"Am luat deja decizia. Mă gândeam la ea din 2012, iar acum este confirmarea a ceea ce gândeam atunci. Am 27 ani şi, să fiu sincer, cât timp Deschamps va fi selecţioner, nu aş mai fi avut nicio şansă să joc. Aş fi putut juca la Euro 2016, însă echipa Franţei nu mă mai face fericit și vreau să mă concentrez doar la echipa de club. Când mergeam la naţională, întotdeauna existau probleme. Am fost ţinta unor acuzaţii, iar familia mea suferea pentru asta şi nu mai vreau să o fac să sufere" ,a declarat jucătorul Manchester City.

Nasri nu a fost convocat la ultimul Campionat Mondial de selecţionerul Didier Deschamps. Atunci, antrenorul şi-a motivat decizia prin faptul că Nasri joacă bine la Manchester City, însă nu şi la naţională. 

Samir Nasri a evoluat în 41 de meciuri pentru naţionala Franţei din 2007. El a marcat de cinci ori pentru prima reprezentativă. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu