Fundaşul Manchester City, Kolo Toure, vrea reducerea salariilor unor coechipieri

Embed:

Ivorianul Kolo Toure de la Manchester City ar reduce salariile unor coechipieri. Fundaşul "cetăţenilor" consideră că cei în cauză nu muncesc îndejuns pentru a-şi justifica salariile imense. Mai mult decât atât, Toure a declarat că indolenţii ar trebui chiar penalizaţi!

Miliardarul Mansour bin-Zayed Al-Nahyan a transformat Manchester City în cel mai bogat club din lume, însă până acum elevii antrenorului Roberto Mancini nu au arătat ca o formaţie capabilă să-şi atingă obiectivul principal: titlul de campioană a Angliei. Fundaşul ivorian Kolo Ture este nemulţumit de atitudinea unor coechipieri, care nu-şi justifică banii, şi a declarat că oficialii lui City ar trebui să le micşoreze salariile. Paradoxal, pentru a-i motiva!

"Trebuie sa fim sinceri. Sunt câţiva jucători aici care nu muncesc îndeajuns pentru aceasta echipă, dar au pretenţia să joace. Noi toţi cei care suntem la City avem salarii mari, dar trebuie să muncim mai mult", a declarat Kolo Toure pentru "News of the World".

Ivorianul susţine că fotbaliştii ar trebui să fie penalizaţi dacă nu depun destul efort la antrenamente.

"Fotbalul nu înseamnă doar bani, ci şi trofee câştigate, iar în acest moment, noi nu suntem destul de consistenţi de acest lucru", a mai adăugat Toure.

loading...

Lasă un comentariu