Fundașul francez, Raphael Varane, este unul dintre stâlpii apărării formaţiei Real Madrid

Fundașul francez, Raphael Varane, este unul dintre stâlpii apărării formaţiei Real Madrid.  Jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost descoperit de Zinedine Zidane și a fost adus la gruparea de pe Santiago Bernabeu de la clubul din Hexagon Lens în anul 2011.

"Când m-a sunat Zizou nu prea eram concentrat asupra fotbalului, deoarece mă aflam în perioada examenelor. Nici măcar nu i-am recunoscut vocea. I-am zis că voi reveni mai târziu. Este o istorioară destul de amuzantă, care mi-a definit cariera", a spus Real Madrid, Raphael Varane.

Varane a fost titular în ultimele trei partide jucate de "galactici" în campionat și are șanse mari să evolueze şi în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor contra celor de la PSG.

"PSG are în lot jucători de valoare și este o echipă foarte puternică. Eu sunt sigur că vor fi două meciuri mari. Trebuie să fim uniți pentru a le opri atacurile", a spus Real Madrid, Raphael Varane.

Confruntarea de foc de la Madrid dintre Real și Paris Saint-Germain va fi transmisă în direct astăzi, de la ora 21:45 de Canal 3.

Lasă un comentariu