Fundaşul Daniel Carvajal a fost prezentat oficial la Real Madrid

Embed:

Fundaşul Daniel Carvajal a fost prezentat oficial la Real Madrid! Fostul fotbalist al grupării Bayer Leverkusen va evolua la noua sa echipă cu numărul 15, pe care l-a purtat în sezonul trecut cunoscutul mijlocaş ganez Michael Essien.

Daniel Carvajal a fost prezentat oficial la Real de preşedintele clubului, Florentino Perez. Aproximativ o mie de suporteri madrileni au venit pe stadionul Santiago Bernabeu, pentru a-l vedea pe noul jucător al echipei favorite.

"Vreau să mulţumesc preşedintelui clubului, dar şi suporterilor, pentru încrederea pe care o au în mine", a menţionat fundaşul.

Real l-a adus pe Dani Carvajal de la Bayer Leverkusen. Fundaşul a fost achiziţionat cu 6,5 milioane de euro. Carvajal este un jucător format la academia de fotbal a clubului regal, iar vara trecută a fost vândut în Germania, pentru cinci milioane de euro.

Fundaşul spaniol are 21 de ani şi a jucat în 36 de meciuri, în care a marcat un gol pentru Bayer Leverkusen. Jucătorul a devenit, luna trecută, Campion European cu naţionala de tineret a Spaniei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu