FULGERUL A SPART GHEAŢA. Jamaicanul Usain Bolt a marcat primele sale goluri

Embed:
Usain Bolt a spart gheața și a marcat primul său gol în fotbalul profesionist. Fostul atlet, care joacă pe postul de atacant, a marcat golul al patrulea al echipei sale, Central Coast Mariners, în meciul amical cu Macarthur South West United.

Sportivul de 32 de ani a reușit și al doilea său gol, după ce a profitat de o neînțelegere dintre un fundaș advers și portar, iar organizatorii au sărbătorit realizarea fostului sprinter jamaican prin focuri de artificii. la rândul său, Bolt a sărbătorit în stilul caracteristic, așa cum o făcea pe vremea când câștiga o cursă la atletism, făcând semnul fulgerului.

Usaint Bolt s-a convins în acest meci că fotbalul este un gen de sport mult mai dur decât atletismul. Jamaicanul a fost lovit de un adversar în zona inghinală.

Jamaicanul se află la a treia prezență în ”11”-le echipei australiene, la care se află în probe din această vară, urmând să afle dacă va fi păstrat în lot și dacă i se va oferi un contract.

După ce s-a retras anul trecut din atletism, Bolt s-a antrenat cu Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns din Africa de Sud şi FC Stromsgodset din Norvegia.

Fostul sprinter este de opt ori campion olimpic și deţinător al recordurilor mondiale în probele de 100 de metri plat şi 200 de metri.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu