FULGER ŞI LA GRAVITAŢIE ZERO. Fostul atlet Usain Bolt s-a întrecut cu doi astronauţi

Embed:

Este cel mai rapid şi în spaţiu! Octuplul campion olimpic la atletism, Usain Bolt, a câştigat o cursă într-un avion special amenajat cu gravitaţie zero, exact ca cea din afara Pământului.

Şi cum evenimentul a fost organizat de o companie producătoare de şampanie, Bolt a savurat şi licoarea, tot pe gravitaţie zero.

Jamaicanul a profitat din plin de lipsa gravitaţiei. Bolt i-a sfidat legile acesteia, iar distracţia a fost la ordinea zilei.

"A fost o distracţie pentru mine. Am alergat în alte condiţii, aflându-mă parcă pe Lună. A fost ceva diferit", a spus fostul atlet Usain Bolt.

Pentru a crea condiţii de gravitaţie zero avionul a zburat deasupra oraşului francez Reims. După ce a revenit "cu picioarele pe pământ", Usain Bolt a revenit la antrenamente pentru a-şi realiza într-un final visul.

În vârstă de 32 de ani jamaicanul s-a antrenat cu Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns din Africa de Sud și FC Stromsgodset din Norvegia, iar acum evoluează pentru clubul australian Central Coast Mariners, însă nu are un contract profesionist.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu