"Fulger" în acţiune. Descinderi în forţă în sectorul Botanica. Patru persoane, ÎNCĂTUŞATE (VIDEO)

Descinderi în forţă în două locuinţe din sectorul Botanica al Capitalei. Doi bărbaţi și două femei, suspectaţi de trafic de droguri, au fost încătușati de mascaţii de la Brigada de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" însoțiți de ofițerii operativi.

Sâmbătă, ora șapte dimineața. Ofițerii de investigație din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica, dar și mascații de la "Fulger" sunt pregătiți de atac. Prima descindere are loc într-o locuință de pe bulevardul Dacia.

Până să intre oamenii legii, suspecții ar fi reuşit să arunce pe geam mai multe seringi și precursorii chimici pentru prepararea drogurilor sintetice.

Cea de-a două locuință vizitată de oamenii legii a fost un apartament de pe strada Zelinski din același cartier. După ce o femeie le-a deschis ușa de la intrare, ofiţerii au găsit seringi, dispozitive pentru prepararea și consumul drogurilor sintetice, dar și canabinoide sintetice.

Vecinii susțin că traficul de droguri înfloreşte în acest bloc de locuințe de mai bine de cincisprezece ani.

Femeia de 35 de ani a fost, de asemenea, transportată la sediul Poliției pentru documentarea cazului.

Toți cei patru suspecţi, săltaţi de mascaţi în urma descinderilor, au fost reținuți pe un termen de 72 de ore.

Pe numele lor au fost pornite dosare penale pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare. Dacă li se va demonstra vinovăţia, inculpaţii riscă ani grei de puşcărie.

MAI MULTE DETALII AFLAŢI DIN REPORTAJUL EMISIUNII "UNITATEA DE GARDĂ", PE CANAL 3.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu