Fugarul penal Renato Usatîi: Moldovenii sunt ţărani

Embed:

Fugarul penal Renato Usatîi îi numeşte țărani pe moldoveni, pentru faptul că unii preferă să cumpere lucruri scumpe. Acuzaţia a fost făcută într-o postare video pe Facebook.

Usatîi atacă moldovenii, chiar dacă el de mai multe ori şi-a etalat viaţa de lux pe care o duce. În Internet au apărut imagini cu maşinile scumpe ale acestuia, dar şi secvenţe video de la petrecerile în restaurante selecte.

"În principiu, această tradiţie ţărănească este în sufletul multor moldoveni. Şi eu am avut aşa etape în viaţă, când moldoveanul nu are casă şi frigider, dar are un Mercedes şi de dorit cu jante scumpe", a scris Usatîi.

Renato Usatii a devenit cunoscut publicului din Moldova, acum câţiva ani, prin luxul pe care-l etala în faţa camerelor de luat vederi.

El se plimba cu o maşină Rolls Roy de ultima generaţie, care costă sute de mii de euro. La fel, în garajul lui Usatîi sunt şi alte maşini de lux.

El s-a lăudat de mai multe ori că petrece timpul în locuri fiţoase, alături de vedete din Rusia.

Penalul Renato Usatîi este bănuit că ar fi pus la cale tentativa de omor a bancherului rus, Gherman Gorbunţov.

Usatîi a fugit la Moscova, unde se află şi astăzi.

În octombrie 2016, Usatîi a fost dat în căutare internațională. Dacă vina lui va fi demonstrată, el riscă până la 20 de ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu