FRUMOASA DE LA ROATA NOROCULUI! Anastasia Fotachi face dezvăluiri despe emisiune

Cel mai așteptat show din această toamnă, "Roata Norocului" va veni în curând în casele telespectatorilor Prime TV. Acesta va pune la grea încercare cunoștințele și, desigur, norocul participanților. Carismaticul și inegalabilul Dan Negru va face echipă cu focoasa Anastasia Fotachi. Fotomodelul spune că s-a muncit mult pentru ca producția să fie la cel mai înalt nivel.

Frumoasă, seducătoare și carismatică. Așa o știm cu toții pe Anastasia Fotachi, fotomodelul care cucerește din prima cu zâmbetul său irezistibil. Tânăra este cea care îi va susține pe norocoșii showului de la Prime TV.

"Cel mai dificil cred că este atunci când participanții sunt puși să descopere cuvintele sau câte o literă și desigur că trăiesc emoțiile lor. Nici eu, nici Dan nu cunoaștem care este cuvântul în întregime și parcă și noi stăm și ghicim în noi. Desigur că emoțiile sunt foarte mari."

Anastasia spune că este o provocare frumoasă pentru ea să facă echipă cu Dan Negru.

"Este ceva nou pentru mine. Emoțiile sunt mari, dar împreună cu Dan Negru am început să mă simt mult mai liniștită, mult mai calmă. El este un profesionist, în ceea ce face și trebuie și eu să fiu la nivel."

Fotomodelul se laudă că ar fi o persoană norocoasă și astfel, alături de ea, participanții au mai multe șanse de câștig.

"Le aduc noroc, încerc să le dau doar emoții pozitive și multă:multă baftă. Port mereu norocul cu mine, încerc să le inspir cât mai multă încredere, cât mai multă energie pozitivă."

Regulile jocului sunt simple. Participanții sunt puși la încercare prin mai multe runde unde sunt testațe cunoștințele, dar și norocul participanților. Pe tot parcursul jocului, norocoșii vor avea posibilitatea să ridice premii de valoare, printre care și un automobil.

"Card, o treime de mașină, pe roată sunt trei astfel de carduri. Eroul poate păstra acest card dacă numește corect litera, nu dă de faliment și câștigă runda în care ia cardul. Dacă eroul reușește pe parcursul jocului să adune toate aceste trei carduri și câștigă jocul, el pleacă acasă cu mașina."

Nu pierdeți primul joc al norocului vineri seara, 22 noiembrie, de la ora 20:00. "Roata Norocului" este un show realizat de PRIME TV în cadrul unui parteneriat cu CBS, cea mai populară televiziune din Statele Unite ale Americii.

Roata Norocului sau "Wheel of Fortune" este un format original american, care a apărut în premieră în SUA în anul 1975. Este cel mai longeviv şi de succes concurs TV din istoria televiziunii americane. Show-ul a câştigat până acum cinci premii Emmy.

Potrivit unui sondaj efectuat la comanda reputatei organizaţii americane Institutul Republican Internaţional, PRIME TV este numărul unu la divertisment, în topul preferinţelor telespectatorilor din Moldova.

loading...

Lasă un comentariu