"Frozen 2", încasări record. Filmul de animaţie se menţine pe primul loc în box-office

Filmul de animaţie "Regatul de gheaţă" se menţine pe primul loc în box-office, cu încasări de peste 85 de milioane de dolari în SUA şi Canada, după al doilea weekend de când rulează în cinematografe. În partea a doua a peliculei, a căror filmări au început acum trei ani, regizorii Jennifer Lee şi Chris Buck, şi-au propus să răspundă la două întrebări - de unde provin puterile eroinei principale Elsa şi de ce sora ei, Anna, nu posedă aceeaşi forţă.

Locul doi în box-office-ul nord american este ocupat de filmul "La cuţite", produs şi regizat de Rian Johnson. Pelicula a reuşit să încaseze 27 de milioane de dolari. Povestea filmului porneşte de la moartea renumitului scriitor Harlan Thrimbey. Acesta a fost găsit fără suflare în conacul său, la scurt timp după ce a împlinit 85 de ani. Familia scriitorului angajează un detectiv ca să afle circumstanţele decesului. Anchetatorul particular, rol interpretat de Daniel Craig, jonglează printre secrete şi jocuri de culise pentru a afla adevărul despre crima momentului.

De vineri şi până duminică, lungmetrajul "Ford versus Ferrari", cu Matt Damon şi Christian Bale, a coborât o poziţie în box-office-ul american. Astfel, filmul s-a situat, săptămâna trecută, pe locul trei în clasament, cu încasări de 13,2 milioane de dolari.

Topul filmelor cu cele mai mari încasări în weekendul care a trecut se încheie cu peliculele "O zi minunată în cartier" şi "Queen and Slim". Ambele producţii au reuşit să adune aproape 12 milioane de dolari.

loading...

Lasă un comentariu