Frigărui, mici şi voie bună! În Capitală a fost dat startul festivalului gastronomic Barbecue Fest

Embed:

A fost dat startul festivalului gastronomic Barbecue Fest, organizat la Chișinău. În cadrul festivalului, gurmanzii pot gusta diferite tipuri carne la jăratec, mici, legume la grătar și mămăligă. Iar amatorii de fotbal vor putea privi în direct finala Ligii Campionilor. Intrarea este liberă.

Evenimentul a fost inaugurat cu o competiţie mai ciudată. Este vorba despre o întrecere între porci, care a atras privirile a zeci de spectatori. Într-un final, învingător a ieșit porcul Dafin.

Vizitatorii spun că sunt fericiți că pot să mănânce carne la grătar trei zile. Unii dintre ei își doresc să aibă așa program în fiecare zi.

Comercianții s-au pregătit intens de festival. Unii din ei adus până la 400 de kilograme de carne, ca să aibă cu ce hrăni vizitatorii timp de trei zile. Iar prețurile sunt accesibile.

Organizatorii speră că la festival vor veni până la 3.000 de vizitatori. Mai mult ca atât, că mâine va fi un concurs de bucătărie între jurnaliști și vedete.

"Vom desfăşura Barbecue Batle, cu multe vedete ale showbizului şi a vedetelor TV. Vor face mâncare aleasă, care va fi vândută în cadrul unui tîrg de caritate. Duminică vor evolua tineri interpreţi. Festivalul Barbecue este în primul rând mâncarea şi băutura gustoasă", a spus organizatorul "Festivalului Barbecue", Marina Tiron. 

În cadrul festivalului, vizitatorii vor avea ocazia să urmărească master-class-uri prezentate de bucătari profesioniști, jocuri și să participe la diverse concursuri.

Barbecue Fest se va încheia duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu